Islagkager
Vi laver islagkager på bestillinger til din fest, konfirmation, bryllup, barnedåb mv.
Derfor har vi sammensat 5 forskellige islagkager, som du kan vælge imellem. Hvis du hellere vil sammensætte din egen kombination, er dette også muligt mod et gebyr. Vores kagebunde produceres af vores konditor i egen produktion, hvor vi laver svampede brownie bunde, med mazarin i, så de bliver ekstra luftige. Du får islagkagen med hjem i en flamingo boks. Holdes den tætlukket i boksen, er holdbarheden 2 måneder. Ved servering af islagkagen, tages den op med låget på 1 time før brug, så er den skæreklar. Boksen skal ikke leveres tilbage.
Priser på vores islagkager:
En lille islagkage med browniebund 6-8 pers.: 399 ,- // 1,3 L
Mål på lille flamingo boks: 13,5 cm H, 23,5 cm D
En stor islagkage med browniebund 12-14 pers.: 589 ,- // 2,5 L
Mål på stor flamingo boks: 13,5 cm H, 28,5 cm D
Din egen kombination, ekstra tillæg: Kr. 49,-
Bestil din islagkage mindst 3 hverdage i forvejen.
Islagkagerne
Mammis favorit
Svampet browniebund med ferrero rocher og salt karamel gelato. En top af crunchy mælkechokolade, pyntet med valrhona chokolade og et strejf af spiseligt ”guld”.
Den sikre
Svampet browniebund med hindbær sorbet og mørk valrhona chokolade gelato. En top af cremet pistacie. pyntet med valrhona chokolade og et strejf af spiseligt ”guld”.
Kæmpe eskimo
Svampet browniebund med solbær sorbet, polynesisk vanilje og mørk valrhona chokolade gelato. En top af hjemmerørt brændt marengs. Pyntet med et strejf af spiseligt ”guld”.
Den eksotiske
Svampet mazarinbund med mango sorbet, passionsfrugt sorbet & polynesisk vanilje gelato. En top af hjemmerørt brændt marengs. Pyntet med et strejf af spiseligt ”guld”.
Pistaciedrømmen
Svampet browniebund med pistacie og mørk valrhona chokolade gelato. En top af cremet pistacie. pyntet med valrhona chokolade og et strejf af spiseligt ”guld”.
Isalamande
Lækker Tahiti vaniljegelato med de absolut bedste italienske Amarena Kirsebær (Amarena Fabbri), toppet med brændt marengs, mandler og pynt på toppen.
Skriv i bemærkningfelt, hvis man ønsker en mandel lagt indeni islagkagen.
Din egen kombination // – tillæg Kr +49,-
Du kan til hver en tid mod et ekstra gebyr kombinere din egen islagkage. Vores køkkenchef står altid til rådighed og vejledning, af smage og gode sammensætninger.
Navn på islagkage i chokoladebogstaver // – tillæg Kr +39,-
Der må max anvendes 14 bogstaver på islagkagen.