Istapas og iskager

Is tapas

Vi har været “first-movers” på et nyt is-koncept, som du kan nyde godt af i butikkerne eller i hjemmet. Vi hånd-laver de små lækkerbiskner med vores hjemmelavede gelato, nogle gange med en creme i bunden og hånddyppet i belgisk chokolade. Is tapas er fantastisk til hyggen i hjemmet, til receptioner, til festligheder eller som en hurtig hapser, når du har brug for lidt sødt til kaffen. Vi laver forskellige slags is tapas, og det varierer efter sæson hvilke smage vi kører med. Vi har som regel 5 slags varianter i is-disken.

Ispinde

Hjemmelavede ispinde kan fås på bestilling hos os ved min. 50 stk. De er håndlavede, overtrukket med belgisk chokolade og fyldet hertil kan du selv bestemme. En yndlings smag kombineret med noget lækkert i midten. Vi vil altid vejlede, hvis du har brug for råd til kombinationen af den perfekte ispind.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om vores produkter her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon (+45) 81 72 10 48 eller send en mail til mammis@mammis.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.